Vyučuje: Hra na violoncello (ŠVP)

Telefon do školy: 545 350 541 (klapku zadejte hned po vytočení telefonního čísla)

E-mail:

Rozvrh hodin zaměstnance

BcA. Petr Stupka, DiS.
Životopis

Mé jméno je Petr Stupka, pocházím z Brna a můj dosavadní život byl spojený s hudbou, uměním a sportem. Po absolvování hry na violoncello na ZUŠ Františka Jílka (J. Ardaševová, P. Křivák) jsem byl přijat na brněnskou konzervatoř (M. Zicha) a posléze JAMU (J. Podhoranský).
V průběhu studií jsem odehrál množství koncertů s různými komorními, ale i symfonickými tělesy. Velmi zásadní pro mě bylo vystupování se smyčcovým kvartetem, které umožňuje výběr jakéhokoliv hudebního repertoáru, tudíž kromě hudby klasické jsem se začal věnovat taktéž hudbě filmové, jazzové a populární. V průběhu studií na JAMU jsem začal působit i jako pedagog na ZUŠ Velké Meziříčí, ZUŠ Třebíč, či ZUŠ Hrotovice a momentálně na ZUŠ Jaroslava Kvapila v Brně.
Kromě hry na violoncello jsem v minulosti studoval i hru na bicí nástroje, v posledních letech jsem se začal zabývat hrou na klavír, či vlastní kompozicí. V posledních letech se snažím spojit hudbu klasickou a elektronickou a to pomocí syntetizátorů, looperu, efektů a violoncella a s tímto solo projektem vystupuji na různých koncertech, festivalech, či jiných uměleckých akcích.
Mám rád kulturu, především výtvarné umění, fotografii, divadlo, architekturu, klasickou, elektronickou a jazzovou hudbu. Taktéž od malička aktivně sportuji, mezi mé oblíbené sporty patří fotbal, tenis a badminton.
V budoucnu bych si rád otevřel nové obzory ve zvukové tvorbě, podílel se na tvorbě filmové hudby a vydal svoje vlastní album.

Ukaž svůj talent!

Předpokladem pro přijetí ke studiu na naší ZUŠ je vyplněná elektronická přihláška ke studiu, úspěšně vykonaná přijímací/talentová zkouška a volná kapacita.